20 Feb 2013

Satu keping

Aku cakap baik baik. Kau balas satu patah tu ja. Aku punya whats app panjang berjela kau balas aku satu ja. Aku punya lah beria nak bagi kau happy bangun bangun dapat whats app serupa tu last last kau balas satu tu ja. Aku takda lah nak marah mana dah kau sakit. Kalau boleh nak.je aku rasa sakit kau tu tapi aku tak suka bila aku buat baik dengan orang lepas tu dia bagi tahi. Kau tahu tahi? Okay sekarang aku memang takda mood. Dan perasaan macam ni sangat tak sihat. Bad qina. Bad.